Sorteig d'un Ordinador

BASES DEL SORTEIG D'UN ORDINADOR

PRESENTACIÓ

Cerdanyola al dia  i Cerdanyola informàtica presenten les següents bases del sorteig  entre els  lectors de la revista Cerdanyola al dia.

Es sortejarà un ordinador portàtil cedit per Cerdanyola Informática.

BASES DEL SORTEIG:

Base 1a. Àmbit i durada

Per poder participar en el sorteig serà necessari que s'ompli la BUTLLETA que es trobarà a les pàgines de promoció del sorteig dins de la revista Cerdanyola al dia  dels dies 7, 13,20 i 28 de desembre de 2017.

Les urnes per dipositar la butlleta  estaran ubicades a Cerdanyola INFORMÁTICA (carrer Benlliure,6. Cerdanyola) i a Canals Serveis Immobiliaris (carrer Sant Casimir,12 de Cerdanyola) des de l'11 de desembre de 2017 fins al 3 de gener de 2018 (dia del sorteig), ambdós inclosos.

El guanyador serà escollit segons la mecànica fixada a la base 3a.

Base 2a. Condicions de participació

Les condicions de participació al sorteig són les següents:

  1. a) El concurs estarà obert a totes les persones majors d'edat
  2. b) Per poder participar la butlleta ha d'estar totalment complimentada amb les dades que es demanen (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic)

 Base 3a. Mecànica del sorteig

Cal complimentar la butlleta, que es trobarà a la pàgina de promoció del sorteig a l' interior de la revista Cerdanyola al dia, amb totes les dades, retallar-la i dipositar-la dins l'urna situada a Cerdanyola Informàtica en l'horari es de 10 a 14 i de 17 a 20h i dissabtes de 10 a 14h o a Canals Serveis Immobiliaris en l'horari de 10 a 13'30 i de 17 a 20,30h.

Es podran dipositar les butlletes dins les urnes fins al dia dimecres 3 de gener de 2018 fins a les 18h, moment en el qual es realitzarà el sorteig de l'ordinador entre totes les butlletes que fins llavors s'hagin introduït dins l'urna.

El sorteig serà públic, a les intal·lacions de Cerdanyola Informática (carrer Benlliure,6 de Cerdanyola) i se celebrarà el dimecres 3 de gener de 2018 a les 18'30h i es farà pel sistema de la mà innocent, que escollirà UNA butlleta d'entre les que hi hagi dins les urnes. Aquesta serà la guanyadora sempre que es compleixi l'aparat b del punt 2.

Si la butlleta guanyadora està correctament complimentada, es procedirà a fer una trucada pública al guanyador/a per comunicar-li el premi.

Es faran 3 trucades senceres (de 6 tons) al telèfon que hi hagi a la butlleta, si a la 3a no es respon, s'anul·larà la butlleta i es procedirà a treure'n una altra i es farà el mateix procediment de trucada. Es repetirà aquesta acció.

L'acte del sorteig serà retransmès en directe per la nostra pàgina de Facebook (facebook live).

Base 4a Premi del sorteig

El guanyador del sorteig obtindrà 1 ORDINADOR PORTÀTIL Dell LATITUDE 5520 amb les següents caracteristiques: Processador: Core i5, Velocidat del procesdador: 2.5Ghz, llicència sistema operatiu: Windows7 Pro, Pantalla: 15 Polzades FULL HD, Memèria RAM: 4 Gb,  Memèria: DDR3, Disc dur intern: 320Gb,  Targeta gràfic: Intel Graphics. Integrada,  Unitat òptica: DVD + RW, targeta de xarxa Intel Gigabit,  targeta de so integrada: Intel High Definition Audio, Distribució del teclat: Amb disposició espanyol.

 L'acceptació del premi implica, a més d'autoritzar  a la revista Cerdanyola al dia a difondre pels mitjans que consideri convenients el nom i cognoms complets del guanyador/a, fotografia o fotografies, i en general totes aquelles dades que es puguin requerir amb l'objectiu de difondre el sorteig, tot això sense dret a cap compensació.

Si no es pot contactar amb el guanyador, o no s'accepta el premi o ha incomplert les presents bases, el Cerdanyola al dia  es reserva el dret a declarar el premi desert.

Base 5a. Exclusions

No podrà  guanyar cap butlleta que no estigui perfectament complimentada amb el nom i cognoms, telèfon i correu electrònic.

Base 6a. Anul·lació o suspensió del sorteig

El Cerdanyola al dia i Cerdanyola Informàtica es reserva el dret d'anul·lar o suspendre el sorteig, així com modificar alguna condició en cas que per raons alienes a la seva voluntat no sigui possible complir amb el seu normal desenvolupament segons el que disposen les presents bases, sense que per aquesta raó els participants tinguin dret a percebre cap compensació.

Base 7a. Acceptació de les bases

La consideració de guanyador del sorteig suposa l'acceptació expressa de les presents bases i el coneixement de la mecànica del sorteig.

Base 8a. Dades errònies

En el suposat cas que hi hagi errors en les dades que constin en el perfil del guanyador de manera que no sigui possible o sigui falsa la seva identificació i / o comunicació, no es farà efectiu el premi.

Base 9a. Protecció de dades

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s'informa al guanyador del sorteig que les dades que subministri s'incorporaran a un fitxer de dades de caràcter personal, del qual és responsable i destinatària la revista Cerdanyola al dia i s'usaran exclusivament per a l'enviament de les revistes digitals. Així mateix el guanyador autoritza la cessió d'aquestes dades a Cerdanyola al dia per al mateix ús.

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C