Informació de política a Cerdanyola del Vallès

Maria Reina renuncia a l’acta de regidora

La segona de la llista d’En Comú Podem Cerdanyola, Maria Reina, ha anunciat que no agafarà la seva acta com a regidora del municipi. Aquesta decisió ha fet que el membre que entrarà nou com a regidor al ple sigui l’Isaac Martínez, número 4 de la llista del partit. “En poc temps hi ha hagut alguns canvis personals a la meva vida i donat aquesta situació crec que el més honest, ètic i lògic és fer un pas al costat”. Aquestes han estat les paraules de Maria Reina, on explica que per recents assumptes personals ha decidit deixar de ser regidora del municipi. Maria Reina ha estat regidora des de 2009 i ha ocupat la cadira tant de govern com d’oposició. Per això, és conscient de la feina que hi ha darrere: “Sé el que vol dir ser regidora a Cerdanyola. Vol dir dedicar-li totes les hores necessàries per donar-li un servei a la ciutadania de qualitat, amb l’esquerra i amb idees d’avançar Cerdanyola”, i ha recordat aquesta tasca vers la ciutadania com una feina “molt il·lusionant”.

Tot i així, Maria Reina no descarta tornar en un futur. Com ha afirmat, “això és un fins després, perquè per mi serà un plaer continuar en un futur”. La regidora, deixant aquesta porta entreoberta, ha recordat la seva trajectòria al consistori, els projectes que han continuïtat evolucionant i els que han quedat estancats: “He estat treballant des del govern amb polítiques de l’esquerra, sempre treballant per la justícia social, amb projectes nous a la ciutat, projectes que alguns han continuïtat, com el projecte educatiu a Cerdanyola, i projectes que s’han quedat en un calaix i que per a mi és una espina clavada, com el pla de Mobilitat, el registre d’habitatges buits o l’ordenança d’ascensors”. Maria Reina ha renunciat al seu càrrec de regidora del Consistori, però seguirà formant part de la urbanització del partit per seguir en la coordinació i per “seguir treballant l’espai dels comuns”. Reina deixa pas a un nou membre del consistori i ha llençat alguns consells pels propers regidors més novells: “Escoltar molt abans de prendre decisions, escoltar totes les idees i molta humilitat”.

Amb la renúncia de l’acta de Maria Reina, el ple aconseguit de majoria femenina ha desaparegut, ja que l’entrada d’Isaac Martínez ha desequilibrat la balança. 

Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C