El PDeCAT vol obrir-se a la ciutat

Destacats El PDeCAT vol obrir-se a la ciutat

El PDeCAT inaugura nova seu local, al carrer Tort número 8, amb la voluntat d’obrir les seves portes a tothom

Com a nou partit, el PDeCAT ha de “créixer amb els voluntaris i amb poca despesa econòmica”. I el nou local de la formació a la ciutat -carrer Tort, número 8- és un exemple d’aquesta premisa, remarcava el diputat al Parlament i número 2 del Partit Demòcrata, David Bonvehí, a la inauguració de la seu. Un local, que segons la presidenta comarcal, Núria Colomé; és el primer local de la comarca que ja llueix la imatge corporativa del Partit Demòcrata: “Espero que aquí es parlin i es decideixin moltes coses”.

Militants, simpatitzats, representants d’altres forces polítiques i ciutadans van omplir una seu oberta a tothom i que vol ser també un espai a disposició d’entitats i associacions del municipi. “Estem fent un nou país i un partit nou i tocava un nou local”, assegurava el president del PDeCAT a Cerdanyola, Josep Maria Gispert. “Alguns volen fer creure que el PDeCAT està mort, però amb aquest local dóna la impressió que el partit està viu i té molt futur”, remarcava el el màxim responsable de la Vegueria, Xavier Badia.

“La gent del PDeCAT estem oberts a tothom per tornar a ser un partit generós on tothom sigui ben rebut”, insistia Bonvehí. Per a ell, local com el del PDECAT a Cerdanyola han de ser els protagonistes d’una campanya pel referèndum on la formació vol donar “motius per votar sí i intentar convèncer els que no ho tenen clar”. - NF

 

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C