El PEM Guiera torna al ple, però el punt queda sobre la taula

Destacats El PEM Guiera torna al ple, però el punt queda sobre la taula

Guiera continua a l’agenda política i va tornar a protagonitzar part de l’últim ple ordinari. L’aprovació de l’informe de liquidació del període d’intervenció municipal del servei del Parc Esportiu Municipal (PEM) Guiera durant el període 2014-2016, presentat per la interventora municipal i que determina un saldo de liquidació a favor de la Federació d’un import de 96.415,47 euros, va quedar sobre la taula per l’existència d’un informe desfavorable de la secretària municipal.

Precisament l’existència d’informes contradictoris de secretaria i intervenció va provocar inseguretat jurídica en la votació de la majoria de grups de l’oposició, que va demanar que el punt quedés sobre la taula. Per contra, el govern destacava que també genera dubtes no retornar uns diners que corresponen a la FCH.

Al saldo de liquidació a favor de la Federació pot aplicar-se, si s’escau, “les compensacions que es tinguin per convenient per drets i deures pendents entre l’Ajuntament i la Federació, per aquells conceptes de naturalesa diferent als de l’abast propi de l’explotació del servei durant la intervenció d’aquest i que puguin resultar exigibles”; segons explicava la interventora.

8 MILIONS DE SUPERÀVIT
D’altra banda, a la sessió plenària de març també es va presentar la liquidació del Pressupost Municipal de l’exercici 2016 amb un superàvit de 8.152.558 euros. “La despesa d’aquest exercici ha estat superior a la del 2015, el grau d’execució d’aquest pressupost ha estat bastant alt”, destacava el regidor de Finances, Maurici Jaumandreu, que també anunciava que a 31 de desembre del 2016 el deute municipal era de 18 milions d’euros. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C