Podem Cerdanyola continua apostant per un govern del canvi

Destacats Podem Cerdanyola continua apostant per un govern del canvi

El cercle local acusa l’oposició de fer un “bloqueig permanent” i continua creient que només un govern del canvi pot “afrontar els problemes de la gent”

“Només un govern del canvi pot afrontar els problemes de la gent i ser transparent i participatiu”. Amb aquest convenciment el cercle de Podem Cerdanyola defensava la necessitat d’un govern del canvi que no ho tindrà fàcil: “El desgast del govern actual serà molt gran perquè estar sols serà molt difícil ja que els problemes s’acumulen i l’actitud de bloqueig permanent de l’oposició s’incrementarà”.

Davant la situació generada per la sortida dels republicans, el cercle espera que ERC es comprometi i no participi en cap moció de censura. En aquesta línia, la formació apunta que “continua apostant per la necessitat d’un govern del canvi”, però pensa que segueix pendent la construcció d’aquesta alternativa àmplia. “El govern que està estancat des del dia 1 i aquesta és la sensació que té la gent”, apuntava Cristina Rodríguez, una de les representants del cercle.

SITUACIÓ INTERNA
D’altra banda, la formació ha fet públics els problemes existents amb un petit grup de persones -una minoria, segons els representants del cercle- que està intentant apoderar-se de Podem Cerdanyola. “Estan convocant assemblees ordinàries il·legals”, expliquen després d’afirmar que estan treballant per solucionar la situació: “És una qüestió interna que estem resolent, són persones que tenim controlades i sabem qui són”.

XERRADA A ENRIC GRANADOS
El cercle organitza aquest divendres l’acte ‘La nova política a les institucions’ a l’Espai Enric Granados (18 hores) amb Jéssica Albiach (diputada del Parlament de Catalunya), Julio Rua (membre de Decidim Ripollet) i Montse Morón (regidora de Volem Mataró). - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C