Suport del govern municipal a Forcadell

Destacats Suport del govern municipal a Forcadell

L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, i el regidor d’ERC, Daniel Mallén, feien costat a la presidenta dell Parlament, Carme Forcadell, en la seva declaració davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( TSJC) en el marc de la querella presentada per la Fiscalia per un presumpte delicte de desobediència i prevaricació en permetre que la cambra catalana votés les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent.

Prop de 400 alcaldes, amb les seves vares, donaven suport divendres passat a Forcadell, en una iniciativa promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural (OC). Una gran concentració de persones rebia la comitiva que ha reclamat que no es judicialitzi la política amb unes grans lletres amb la paraula ‘Democràcia’.

MOSTRES DE SOLIDARITAT
La presidenta del Parlament ha rebut mostres de solidaritat des de desenes de municipis catalans, entre ells el de Cerdanyola, que han respost a la crida feta per les entitats sobiranistes. A Cerdanyola dijous passat es llegia un manifest per reivindicar que Catalunya és un “subjecte polític i sobirà” i en contra de la “judicialització” de la política, situant el referèndum com a “solució” i apostant per una via del diàleg “d’acord amb les majories que neixen de les urnes i configuren i legitimen el Parlament i els plens municipals”. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C