Ramon Andreu assegura que l’Ajuntament continua perpetuant el “maltracte” a Bellaterra

Destacats Ramon Andreu assegura que l’Ajuntament continua perpetuant el “maltracte” a Bellaterra

Ara fa un any que els veïns de Bellaterra van tallar la carretera que creua el poble per demanar que es respectés el resultat de la consulta (amb una participació del 53,5% i el 94% dels vots favorables a la independència) per ser independents. L’Ajuntament de Cerdanyola va manifestar la voluntat de millorar la relació amb Bellaterra, però els fets evidencien tot el contrari, segons es destaca en un comunicat de l’EMD de Bellaterra.

En aquest sentit, el president de l’EMD, Ramon Andreu, assegura que “un any després, la valoració que fem de l’oferiment de Cerdanyola no és bona. Les paraules han estat bones, però els fets han evidenciat tot el contrari, perpetuant el maltracte a Bellaterra”.

Només en aquest últim any, apunta, Bellaterra ha patit una nova retallada unilateral del seu finançament; l’aturada de la implantació del servei mèdic; la denegació de la presència policial durant les 24 hores del dia; i recentment, la presentació de tres accions judicials contra l’EMD.

Andreu assegura que “Bellaterra seguirà intentant negociar un nou conveni per incrementar la seva autonomia, tal i com va acordar el Parlament de Catalunya, però no és correcte que al nostre país el dret a decidir s’estigui qüestionant”.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C