El PP denuncia que ICV tingui Cayuela com a assessor a la Diputació de Barcelona

El Partit Popular (PP) a la Diputació de Barcelona ha denunciat que Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) tingui com a assessor l’exdiputat i extinent d’alcalde de Cerdanyola, Santi Cayuela, imputat per un presumpte delicte de prevaricació. El portaveu del PPC a la Diputació, Alberto Villagrasa, ha exigit que els ecosocialistes “procedeixin a la seva expulsió”.

En un comunicat, Villagrasa critica l’actitud “falsa i hipòcrita” d’ICV perquè, “mentre va donant lliçons d’ètica i transparència, pretén enganyar tothom traient un imputat de la primera línia, posant-lo a segona, mentre continua en un lloc públic que igualment paguen tots els ciutadans”.

CAYUELA VA DIMITIR DE L’AJUNTAMENT PER PROBLEMES DE SALUT

Al desembre de l’any passat la Fiscalia va denunciar l’exalcalde de Cerdanyola, Antoni Morral (ICV), l’extinent d’alcalde Santi Cayuela, l’exregidor d’Esports, Fèlix Riba (CiU) i la cap d’Esports de l’Ajuntament per presumptes irregularitats en les adjudicacions de l’Altis i de la piscina de Montflorit. Cayuela, que va dimitir després d’al·legar problemes de salut, ha estat ara col·locat com a assessor de la Diputació de Barcelona amb un salari de 49.078,72 euros distribuït en 12 pagues mensuals i dues extraordinàries.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C