Podem convida tothom a participar en la construcció d’una candidatura ciutadana

La gent decent podem canviar Cerdanyola. Farem una candidatura ciutadana per guanyar l’Ajuntament”. Amb aquestes paraules el cercle de Podem a Cerdanyola convoca tothom a la presentació del projecte de candidatura ciutadana dimecres 28 (20 hores) al Casal de Joves. “És una reunió oberta a tothom, l’únic que nosaltres farem és proposar un calendari. Ha de ser l’inici d’un camí que acabarà al maig, quan guanyem l’Ajuntament”, apuntava el el primer secretari general de Podem a Cerdanyola, Sergi Méndez.

Per al col·lectiu, es tracta de construir “una candidatura que desallotgi del govern a la nostra particular casta local i que treballi per fer de Cerdanyola una ciutat veritablement participativa, on les persones siguin la preocupació principal de tothom”.  Després de les eleccions que van triar Méndez com a secretari general i els membres del Consell Ciutadà -Sílvia Martínez, Gorka Ferrándiz, Cecilia Collado, Iván González de Galdeano, Victòria Hermida, Joaquin Cantero, Mario Muñoz, Puri Pelaez, Rosa Ramos i Leo Lamich-, el grup s’ha organitzat en les comissions de treball de comunicació, premsa, difusió, finançament, logística, extensió, continguts i temporals. A més, també s’han reunit amb representants de ICV-EUiA, Compromís i Procés Constituent.  Méndez assegura, que contràriament al que han afirmat els ecosocialistes a la premsa, “les diferències amb ells són més que els punts en comú”. En aquest sentit, Méndez anuncia que van demanar als ecosocialistes que sortissin del govern per poder començar el procés de confluència i guanyar l’Ajuntament, però es van negar. Per contra, Podem asegura que  amb Compromís “existeixen diferències, però no han de ser un obstacle”. Per a Podem els requisits bàsics que ha de tenir la candidatura ciutadana són un codi ètic i que l’elecció del candidat sigui per primàries obertes a tota la ciutat.   

D’altra banda, aquest dissabte membres de Podemos de Cerdanyola i Ripollet participaran a la Marxa pel Canvi convocada pel partit amb l’objectiu d’omplir la Puerta del Sol.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C