L’ANC demana a l’alcaldessa que “faciliti tots els procediments” de la consulta

Davant la declaració institucional   de l’alcaldessa Carme Carmona en la qual assegurava que l’Ajuntament actuaria “en tot moment subjecte a la legalitat vigent”, Cerdanyola per la Independència - Assemblea Nacional Catalana (ANC) demana a Carmona que “participi o faciliti tots els procediments de la consulta que recauen sobre l’ajuntament de Cerdanyola”. Per a l’ANC, aquestes actuacions inclouen “el nombrament immediat del responsable de la consulta i la confirmació dels col·legis electorals”.

Des de l’ANC es sol·licita a l’alcaldessa que si “no hi vol participar o creu que la llei no ho permet, no impedeixi la celebració de la consulta i que delegui en els regidors que estan disposats a ferho possible”. L’entitat també fa una crida a “tots els representants polítics del poble” perquè “exerceixin tots els mecanismes dels que disposen per a que els acords de ple es compleixin i l’Ajuntament posi totes les facilitats possibles, i en tot cas no impedeixi, la celebració de la consulta del 9 de novembre”.

LA GIGAENQUESTA ARRIBA A CERDANYOLA
D’altra banda, aquest  dissabte arriba a Cerdanyola l’acte inicial de la gigaenquesta impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. A les 10 hores tots els voluntaris estan convocats a la plaça de l’Abat Oliba, on se’ls lliurarà el material necessari per a dur a terme la gigaenquesta. A les 10.30 hores, després d’un breu parlament, els voluntaris es distribuiran pels diferents barris de Cerdanyola per escoltar les inquietuds de la població. Un cop acabada la gigaenquesta, a les 13.30 hores els voluntaris es tornaran a trobar a la plaça de l’Abat Oliba on hi haurà música i bar. Un cop hi siguin tots es farà el parlament final, que anirà a càrrec de la periodista i escriptora Patrícia Gabancho.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C