Maria Reina lliura a Mas l’acord del ple de Cerdanyola de suport a la consulta

La segona tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Cerdanyola i regidora d’ICV-EUiA, Maria Reina, lliurava al president Artur Mas l’acord del ple municipal que defensa la consulta del 9-N. Reina feia entrega d’aquest document al Palau de la Generalitat en un acte on l’ACM i l’AMI reunien més de 800 representants, alcaldes i regidors dels municipis que han aprovat mocions a 920 ajuntaments -el 97% de tots els ajuntaments de Catalunya- a favor de celebrar una consulta.  

Des d’ICV volen “posar en valor la importància d’aquest acte, que mostra un suport quasi unànime del món local cap a la consulta del 9-N”. En aquest sentit, Reina defensa que “cal continuar treballant amb tota la unitat i la fermesa necessàries per a defensar l’exercici del dret a decidir”.

D’altra banda, els quatre grups municipals -ICV-EuiA, CiU, Compromís per Cerdanyola i ERC- que van recolzar la moció han adreçat una carta a l’alcaldessa de la ciutat per “instar-la a donar compliment de tots aquells acords”. Els partits signants de la carta “es comprometen davant de la ciutadania de Cerdanyola i de totes les  moltes entitats cerdanyolenques que hi donen suport, a garantir que l’Ajuntament de Cerdanyola farà tots els passos necessaris per que els cerdanyolencs i cerdanyolenques puguem votar amb normalitat el 9-N”. Els quatre grups destaquen que “el primer pas, que és nomenar un coordinador municipal de la consulta i donar el vist-i-plau al llistat d’espais de votació que la Generalitat ha proposat a l’Ajuntament encara no s’ha fet”.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C