El PENN presenta la seva executiva

C El president i fundador del partit és Francisco Carmona, l’actual regidora no adscrita a l’Ajuntament de Cerdanyola, Manoli Ortuño, és la candidata a l’alcaldia i el secretari general és Manuel Martínez és el secretari general. Completen l’executiva  Francisco Muñoz i Ventura Yánez, a l’àrea d’Esports; Rafael Vilagrasa, assessor jurídic del partit; i Juan Carlos Blasco, responsable de l’àrea de Relacions Laborals.

La nova formació -amb seu a l’avinguda de Catalunya, número 48, 1r. 4ª-, que es presentarà públicament en breu, vol treballar per aconseguir una “ciutat pròspera”. I per aconseguir-ho posaran sobre la taula “idees constructives per tirar endavant qualsevol tema de gran interès a favor de la ciutadania de Cerdanyola”. En aquest sentit, Carmona, destacava que el missatge és clar:  “Si unim les  nostres forces, podem fer que Cerdanyola creixi en benefici de tots i especialment de tot el comerç,  oferint als seus ciutadans un atractiu infinit”.

Per la seva banda, la cap de llista del PENN, Manoli Ortuño, apuntava que el nou partit neix amb l’objectiu d’ajudar “als emprenedors de Cerdanyola a crear ocupació especialment per promocionar la joventut”.  La formació es defineix com a grup “d’emprenedors nats” que vol “canviar Cerdanyola”.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C