Subscripció a aquest canal RSS

Informaciò de política a Cerdanyola del Vallès 

Cada vegada més la política va formant part de la vida de la gent. És per aquest motiu que des de Cerdanyola al Dia ens agrada mantenir informats a tots els habitants d'aquest municipi sobre tot tipus d'esdeveniments que es vagin produint. La política, els partits i, en definitiva, la gent, són els que provoquen una de les principals activitats de moviment a la població.

Des comunicacions dels partits polítics que tenen una presència habitual a la localitat fins a arribar a informar sobre actes d'entitats veïnals que també formen part de la vida i la rutina dels vallesans. Pensem que Cerdanyola del Vallès es mereix tenir mitjans de comunicació que donin a conèixer als seus habitants sobre tot el que faci referència a nivell local.

A part de donar-vos informació també volem que vosaltres col·laboreu per fer de la nostra web un referent a nivell polític, econòmic, social i cultural a Cerdanyola del Vallès. Gràcies a eines de les xarxes socials com Facebook i twiter (https://www.facebook.com/cerdanyola.aldia i @cerdanyolaaldia) us oferim l'oportunitat que ens feu arribar els vostres suggeriments i informar-nos d'esdeveniments que siguin susceptibles per ser publicats .

La nostra web us donarà les eines necessàries perquè pugueu trobar tota la informació, notícies i actes que englobin tot el referent a nivell polític i local a Cerdanyola del Vallès. És important destacar la importància de tenir un web de referència com Cerdanyola al Dia perquè tant els locals com els visitants tinguin una àmplia visió de tot el que està passant a la localitat vallesana.

La informació i actes polítics posats a disposició de les persones amb tan sols un clic. Mai havia estat tan fàcil el fet d'estar permanentment informat sobre tot el que està passant en el teu propi municipi.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C