Informació d'esports a Cerdanyola

Mor Josep Andres Lázaro, fundador i expresident de l'Esport Ciclista Cerdanyola

Josep Andrés Lázaro, fundador i expresident de l'Esport Ciclista Cerdanyola, moria a l'edat de 97 anys el passat divendres. La seva família i la bicicleta eren els dos amors del cerdanyolenc.

 

Qui era?

 

Va néixer a la Trinitat Vella. Ja de ben jovenet sentia una atracció molt forta vers la bicicleta -als anys 40 ja va participar almenys en dues voltes de Catalunya que organitzava l'Unió Esportiva de Sants- i al 1973 es va establir amb la seva família al barri de Les Fontetes. Al 1981, conjuntament amb altres companys amants de l'esport de les dues rodes, va fundar fundar l''Esport Ciclista Cerdanyola de quina entitat va ser president entre del 1981 al 2006, llevat d'un parèntesi on la direcció estava en mans de David Garcia Ribé.

 

FOTO: ARXIU URBANO

 

Portes obertes virtuals a l'escola Serraparera

Davant la proximitat de l’obertura del període de preinscripció, l'escola Serraparera oferirà dues jornades de Portes Obertes a la ciutadania el 7 i el 8 de maig. Si no podeu assistir a cap de les dues sessions podreu veure la gravació de les mateixes a partir del dilluns 11 de maig a la web del centre

Com fer-ho?

Abans del dia de la connexió us heu de registrar al següent formulari. Cal que us connecteu 10 minuts abans de l’inici de la sessió per poder organitzar la sessió de manera adequada. Per seguir l’emissió en directe de les sessions només cal que:

 

  • Publicat a Ciutat

Cap cas confirmat més en les últimes 24 hores

El mapa territorialitzat per municipis de la Generalitat indica que actualment hi ha 578 casos positius oficials de Covid-19 a Cerdanyola i 1.202 persones que se sospita que poden tenir la malaltia. Aquestes xifra suposa cap cas més confirmat en les últimes 24 hores i  un augment de dos casos sospitosos.

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

DADES SEGONS ABS

Segons les dades per Àrea Bàsica de Salut (ABS), les xifres són les següents:

  • ABS 1. CAP Serraperera: 201 positius. 330 sospitosos.
  • ABS 2. CAP Canaletes: 337 positius. 749 sospitosos.
  • ABS Cerdanyola-Ripollet. CAP La Farigola: 79 positius. 195 sospitosos.
  • Publicat a Ciutat
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C