Informació d'esports a Cerdanyola

El CB Cerdanyola al Dia es reforça per tornar a competir a Copa Catalunya

El primer equip del Club Bàsquet Cerdanyola al Dia tornarà a competir en Copa Catalunya la temporada 2020-21 i ja ha fitxat dos reforços de luxes. L’equip, que va finalitzar la competició ocupant la cinquena posició del grup 2, tornarà a estar dirigit per Jordi Cornellà i ja ha renovat la seva columna vertebral.

JUGADORS PER POSICIÓ

En la posició de base jugaran Jordi Costa (renovat) i el capità Genís Tena (renovat i disputarà la seva 18a temporades al club).

En l’apartat d’escorta-aler han renovat Jordi Vilavella, Albert Salat, Eloy Blanco i Guillem Sánchez, que aquesta temporada no ha pogut jugar per una lesió llarga. A més, el conjunt de Jordi Cornellà comptarà en aquesta posició amb l’experiència de Pol Martínez, que arriba a Cerdanyola procedent de la UE Horta de Copa Catalunya.

L’altre gran reforç que ha fet l’entitat és l’aler Pere Ruiz, provinent del Martinenc B que ha aconseguit l’ascens a Copa Catalunya. El jugador havia militat cinc anys al CB Santa Coloma de Copa Catalunya. En l’apartat de més alçada (ala pivot o pivot) han renovat Javi Antón i Jan Peiró. A més, es comptarà amb Xavi Pagés, que puja del sènior B.

Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C