Informació d'esports a Cerdanyola

L’escola d’Octavi Tarrés treballarà també en la millora dels materials per a porters

El cerdanyolenc i exporter del Barça d'hoquei patins, Octavi Tarrés, no ha parat de dedicar-se a la preparació de porters després de penjar les guardes i els guants. Dirigeix l’escola L'escola de formació de porters d‘hoquei sobre patins PORTERO PORTERIA- Octavi Tarrés i ara ha decidit treballar per evolucionar el material del porters. "El material de porter no ha evolucionat igual que el dels jugadors. Ara es xuta molt més fort que en la meva època i les proteccions no són tan eficaces ", destaca. Per aconseguir la millora del material de porters ha arribat a un acord amb GENIAL Hockey.

Com viu l’escola el confinament?

Quan es pugui tornar a entrenar l’escola ja té preparat els controls necessaris per garantir la seguretat dels esportistes, però de moment s’han de conformar amb webinars. El 16 de maig van fer un seminari en línea per a porters d'hoquei que va comptar amb 180 participants. “En temps de confinament i amb l'activitat esportiva aturada, iniciatives com aquesta mantenen viva la il·lusió de tots els esportistes”, assegura Tarrés

Qui és Tarrés?

Tarrés, que iniciar-se al Cerdanyola i va formar-se a les categories base blaugrana, va ser el segon d'Aitor Egurrola durant cinc temporades -des de la 2005-2006 a la 2009-2010- i, entre d’altres, compta amb tres Lligues Europees i cinc OK Lligues al seu palmarès.

Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C