Informació d'esports a Cerdanyola

Jaume Carreter, nou membre de la directiva del FC Barcelona

A proposta del president Josep Maria Bartomeu, la Junta Directiva del FC Barcelona, aprovava ahir la incorporació de Jaume Carreter Felip com a nou membre de la junta. El cerdanyolenc assumirà la responsabilitat dels esports amateurs del club.

Qui és?

Nascut l'any 1960, és soci del FC Barcelona des de l'any 2009, amb el número 104.361. Economista i empresari, actualment és el director general del Grup Sisquella. Des del setembre de l'any 2015 forma part de la Comissió Social del club com a responsable i coordinador dels esports no professionals. Carreter va defensar durant 23 anys la samarreta del Cerdanyola Club d'Hoquei i va arribar a ser el seu vicepresident esportiu.

  • Publicat a Esports

El coronavirus obliga a posposar la Cursa per Collserola i la dels Poblats Ibèrics

“Davant la greu situació i la incertesa que patim per la covid-19, ens veiem obligats a posposar la Cursa de Poblats Iberics 2020, que teniem previst realitzar a mitjans de juliol”, així ho ha anunciat el Cims Cerdanyola a través de les xarxes socials. L’entitat treballa per poder oferir una nova data, que faran pública “tant bon punt” la tinguin.
Per la seva banda, el Cerdanyola Atletisme i Triatló, que ja es veure obligat a ajornar la Duatló de Cerdanyola –prevista per al 29 de març- també ha hagut de posposar la Cursa per Collserola. La cita esportiva protagonista del mes de maig està pendent que es resolgui la situació. “Com amb la duatló, estem intentant buscar una nova data, però entenem que com a actitivitats multitudinàries seran les últimes en tornar-se a poder realizar”, explica el director d’operacions de l’entitat, Rafa Meléndez, que no es mostra molt optimista amb “poder reenquadrar-les en el calendari”.

  • Publicat a Esports
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C