Informació d'esports a Cerdanyola

Incertesa i manteniment en el Club d’Handbol Cerdanyola

El confinament està afectant la rutina de l’activitat esportiva del municipi i des del Club d’Handbol Cerdanyola admeten que estan preocupats, sobretot, per la “incertesa de no saber què passarà amb aquesta temporada”.

JUGADORS CONDICIONATS PEL CONFINAMENT

“Encara no sabem si podrem reprendre la temporada o, si s’anul·la, com quedaran les classificacions”, assegura el director tècnic, Jordi Solé. Aquesta incertesa també està afectant les rutines dels jugadors, que tenen uns plans de d’exercici físic perquè segueixin treballant a nivell aeròbic i de força, però només és un manteniment. “Els jugadors estan condicionats pel confinament, ja que no poden sortir a córrer, i les taules d’exercicis no poden ser per competició”, admet Solé. En aquest sentit pensa que, si es reprèn la competició, haurien d’esperar tres o quatre setmanes abans de competir per preparar el reinici de la temporada, tot i que “a nivell amateur no es pot competir a mitjans de juliol”. En una entrevista, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, va deixar entreveure que igual donarien la temporada per anul·lada i es començaria de nou sense ascensos ni descensos, però, com afegeix Solé, les decisions “haurien de passar per l’assemblea de club, que a veure quan se celebrarà”.

Mentrestant, però, des del club ja estan pensant contingut per anar publicant a les xarxes socials i mantenir el contacte amb el seu públic. “Hem parlat de fer alguna entrevista per Instagram i alguna iniciativa més, però la junta encara ho està decidint”, explica Solé.

  • Publicat a Esports
Subscripció a aquest canal RSS

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C