El Club Voleibol Cerdanyola inicia temporada amb 50 jugadores

Destacats El Club Voleibol Cerdanyola inicia temporada amb 50 jugadores

El Club Voleibol Cerdanyola ha celebrat aquesta setmana la seva primera victòria. El conjunt cadet que competeix a la lliga Preferent va guanyar 3-0 al Club Volei Santpedor en el seu debut al torneig. Amb aquest resultat, el club escriu el primer triomf de la seva història en la primera temporada de competicions oficials de voleibol a Cerdanyola.

De l’escola a la competició

L’Anna Brunet, presidenta del Club Voleibol Cerdanyola, era professora de l’Institut Gorgs quan va detectar la fuga de jugadores que abandonaven els equips de voleibol extraescolars per cercar més nivell en clubs de municipis veïns. Passada la seva etapa a les aules, Brunet es va unir a altres membres de l’institut per iniciar un nou projecte esportiu a la ciutat. “Quan vam començar semblava una bogeria, però la gent va creure en el projecte i vam aconseguir el suport de l’àrea d’esports de l’Ajuntament”, explica la presidenta. Tant va convèncer la iniciativa que ara debuten amb quatre equips i gairebé cinquanta jugadores en plantilla. “Hem hagut de dir que no a algunes noies que es volien apuntar”, asseguren.

Per estrenar-se en la competició, el CV Cerdanyola compta amb un equip infantil, dos cadets i un juvenil. Per formar-los, han recuperat jugadores cerdanyolenques que jugaven en altres clubs, però també han incorporat noies que volien fer un pas més enllà de les lligues escolars. Tenint en compte els primers resultats i la pretemporada, des del club creuen en la possibilitat d’aconseguir l’ascens dels dos equips que ara juguen a tercera divisió.


Millorar equipaments

“Tenim un problema d’espai”, destaca concisa l’Anna Brunet. Els equips del CV Cerdanyola entrenen un dia a les pistes del PEM Guiera i dos dies a les instal·lacions de l’Institut Gorgs. Per competir, s’han adaptat als horaris que resten lliures a Guiera i només disposen, d’entrada, de les tardes de diumenge per acollir partits. “La intenció és créixer i tenir un equip sènior i un aleví, però no ho podrem fer si no tenim instal·lacions”, explica la presidenta. Des del club expliquen que l’Ajuntament no contempla construir una nova pista fins que passin dos anys, però asseguren que la situació no frustra les expectatives del club d’anar evolucionant “a poc a poc”. - M. García

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C