Neix el Club Voleibol Cerdanyola

Cerdanyola compta amb una entitat esportiva nova: el Club Voleibol Cerdanyola. L’objectiu de la junta que presideix Anna Brunet és posar en marxa dins de la competició federada quatre equips femenins de les categories infantil, cadet i juvenil. “Arran d’un grup de pares de l’IES Gorgs, ens hem animat a donar forma a aquest somni de fa molt de temps”, expliquen des de la nova entitat: “Fins ara no existia a Cerdanyola cap club d’aquesta disciplina esportiva i les nenes que volien practicar el voleibol de manera federada havien de marxar fora de Cerdanyola, a altres clubs, com Sabadell, Badia o Rubí, entre d’altres”.

La falta de pistes a Cerdanyola fa que l’única instal·lació on poden entrenar i jugar, d’acord amb la normativa de la Federació de Voleibol, sigui el PEM Guiera. “Aquesta instal·lació està saturada pels entrenaments d’altres disciplines esportives, fet que ens obliga a jugar els partits oficials els diumenges a la tarda”, remarquen. A més, en cas de voler entrenar a aquesta instal·lació, l’horari seria de 15.15 a 16.45 hores. “És una franja horària molt dolenta, si tenim en compte que l’horari d’estudis finalitza a les 14.30 hores”. Per aquest motiu, entrenaran a les pistes poliesportives d’algun centre docent de Cerdanyola.

Per donar-se a conèixer, l’entitat té previstes unes jornades de portes Obertes els dies 27 i 28 de maig i el 4 de juny al PEM Guiera. Els horaris es concretaran a la web del club (https://sites.google.com/view/clubvoleibolcerdanyola/inici).

TECNIFICACIÓ AL JULIOL
El Club Voleibol Cerdanyola també té previst fer uns entrenaments de tecnificació durant el mes de juliol. Aquestes sessions estan adreçades a totes les noies interessades en jugar i millorar la tècnica del voleibol. - NF

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C