L’Ajuntament no treurà horaris d’instal·lacions a clubs amb projecte de base per donar-los a una altra entitat

El Gasss Triatló assegura que a” efectes pràctics” són l’únic club de Cerdanyola que no disposa d’instal·lacions municipals per a la pràctica de la seva activitat

En una carta al director enviada a aquesta publicació, el Gasss Triatló assegura que “a efectes pràctics” són l’únic club de Cerdanyola que no disposa d’instal·lacions municipals per a la pràctica de la seva activitat i reclama un “tracte just i igualitari”. Per contra, l’Ajuntament afirma que ha atorgat a l’entitat “l’ús de les instal·lacions requerides en l’horari on s’han pogut encabir les seves demandes”.

“Després de molta insistència amb la regidoria d’Esports, la temporada passada vam aconseguir optar a l’ús molt restringit de la pista d’atletisme i la piscina municipal”, explica el Gasss Triatló. Però “aquesta nova temporada, per a la nostra sorpresa, se’ns han adjudicat uns horaris totalment incompatibles amb l’activitat setmanal dels nostres socis”.

L’Ajuntament remarca que disposa d’unes instal·lacions esportives limitades i que per atendre les demandes d’equipaments municipals segueix les directrius com no treure horaris a una entitat consolidada amb projecte de base per donar-los a un altre club. Des del consistori també es valora el programa de promoció de l’esport que presenten les entitats i les primeres hores d’entrenaments a les instal·lacions esportives són per als més joves. L’Ajuntament remarca que ha seguit aquestes directrius a l’hora d’atendre les peticions del Gasss Triatló Cerdanyola i que “no disposa dels horaris que havia sol·licitat perquè els que demanaven estan atorgats a l’escola d’atletisme d’una altra entitat de la ciutat”.

L’Ajuntament remarca que s’han mantingut amb Gasss Triatló diverses reunions de treball per mirar d’atendre les peticions de l’entitat i que en la darrera trobada es va sol·licitar a l’entitat el seu projecte esportiu per valorar-lo. “En el moment de redactar aquest document encara no l’ha fet arribar a les oficines de la regidoria d’Esports”, remarca el consistori. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C