El futur del CBF Cerdanyola

A tots els clubs sempre hi ha un jugador que despunta, però poques vegades hi ha generacions úniques com la del 1980 que van liderar Pau Gasol i Juan Carlos Navarro. El Club Bàsquet Femení Cerdanyola pot presumir actualment d’un equip premini irrepetible que només ha perdut un partit a la màxima categoria.
 
Aroa Parra, Leire Miguelez, Miriam Vilafranca, Laura Moral, Carla Subirats, Ella Lavi, Nadia Jiménez, Carla Gonzàlez, Mora Gómez, Noa Broncano i Anna Fernàndez formen l’equip de jugadores nascudes entre el 2005 i el 2006, però pels seus moviments a la pista ningú diria que són premini. “És un equip i una generació amb un gran talent natural i una qualitat tècnica bastant impròpia per aquesta edat”, remarca l’entrenadora Marta Rosanas. A més, són nenes que senten passió per jugar a bàsquet i sempre volen més, descriu la tècnica: “Poc a poc van prenent consciència de la importància del joc d’equip i això fa que encara evolucionin més”. A la fase prèvia del nivell A premini van guanyar els sis partits i es van proclamar vencedores del torneig de Nadal del FC Barcelona sense perdre cap partit. Ara, a la lliga regular, porten quatre victòries en els cinc partits disputats. “És una autèntica passada veure-les jugar, realment no semblen premini”, valora Rosanas.

BON TREBALL A LA BASE
Per a la directiva de l’entitat, l’equip premini és un “reflex” del treball que s’està fent des de la base.  Durant la primera meitat de la temporada, el CBF Cerdanyola ha aconseguit classificar tots els seus primers equips a les màximes categories del bàsquet català femení, fita aconseguida per només quatre clubs a Catalunya. “Hem posat entrenadors de molta qualitat a la base, aquestes jugadores són el fruit del treball, ens fan sentir molt orgullosos per continuar per aquesta línia”, assegura el president del club, Rafel Nolla.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C