El Cerdanyola FC es presenta amb nova equipació i la mirada posada en Fontetes

Destacats El Cerdanyola FC es presenta amb nova equipació i la mirada posada en Fontetes

La gran família del Cerdanyola Futbol Club, uns quasi 800 jugadors i 50 equips, han omplert la Bòbila, però amb la mirada ja posada a Fontetes: “Espero que l’any vinent fem aquesta gran festa a Fontetes”, han desitjat el president de l’entitat, Felipe López; i l’alcaldessa Carme Carmona.  

A més de la desfilada de tots els jugadors, entrenadors i coordinadors del club, l’acte ha estat amenitzat perla música i el ball de les actuacions de l’escola de dansa Roger’s. Però sens dubte, la gran sorpresa del matí ha estat  la presentació de la nova equipació per a la propera temporada, molt allunyada de les tradicionals ratlles verd-i-blanques i amb les lletres i els números de la tipografia de l’Anna Vives, amb qui el Cerdanyola ha iniciat així una col·laboració que es traduirà en la participació de la Fundació Anna Vives en diversos actes del Cerdanyola FC. La jove amb Síndrome de Down va crear la seva pròpia tipografia de lletra, una inicitiva solidària que ha apadrinat el jugador del Barça Andrés Iniesta.

Una altra de les grans protagonistes de la jornada ha estat la diputada de CiU, Carme Sayós, que uns dies abans va presentar al Congrés una proposició no de llei per reclamar al Govern una moratòria i que modifiqui la Llei de la Seguretat Social amb la samarreta del Cerdanyola FC. En aquest sentit, López agraïa la presència de Sayós tot advertint que la campanya del govern de l’estat de regularització laboral de clubs i entitats esportives sense ànim de lucre posa en greu perill la supervivència dels clubs perquè “implicaria un greuge econòmic difícil de superar”.

Per a López, el Cerdanyola FC “està convertint-se en un referent del futbol català” i l’alcaldessa assegura que “el club cada vegada es fa més gran i fa més gran Cerdanyola”. - N.Ferrer

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C