El CB Cerdanyola vol més espai per seguir el seu creixement

El CB Tanino Cerdanyola va presentar-se oficialment amb reivindicació: “Necessitem més espais per continuar la tasca de formar esportistes”, reclamava el president de l’entitat, Josep Maria Blanco. Una petició que l’alcaldessa rebia tot assegurant que havia pres nota i que el govern municipal “treballa per buscar solucions”. Enguany el club comptarà amb 17 equips federats i l’escola i un total de 210 jugadors.

A la presentació, que va comptar amb diverses actuacions de l’escola de ball Le Duet, es va homenatjar als tres equips que van fer història la temporada passada. Al cadet i al júnior per quedar sotscampions de Catalunya i al sènior per l’ascens a Copa Catalunya. “Aquesta temporada intentarem continuar la línia de progressió i fer créixer el club amb gent de la casa”, destacava el nou coordinador del club, Genís Tena. L’alcaldessa es mostrava convençuda que “aquesta temporada serà igual o millor que l’anterior” i el regidor d’Esports, Marc Guillamon, agraïa a les famílies la seva “aposta” perquè els seus fills juguin a bàsquet.

Abans de la presentació el sènior A, amb algunes baixes, va perdre el seu primer partit a casa contra el Baricentro Barberà (69-76).

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C