Els creditors donen suport a la FCH

La Junta de Creditors de la Federació Catalana d’Handbol (FCH), celebrada ahir dimecres al Jutjat 6 del Mercantil de Barcelona, va aprovar el conveni que presentava la FCH als seus creditors. La votació, entre els crèdits participants a la Junta -un 71,19% del total-, va ser amb el 95,70% de vots favorables i el 4,30% en contra. En un comunicat fet públic avui mateix, la FCH -que té té un deute acumulat de 4,1 milions d’euros, tres dels quals són de la hipoteca per pagar el complex esportiu de Guiera- considera que aquest resultat suposa una “aposta ferma per la continuïtat” de l’entitat i per “evitar la seva dissolució”.

Per a la federació la resposta dels creditors “permetrà al jutjat resoldre, dins els terminis i preceptes que legalment son establerts i que estimem s’executaran dins aquest mes de juliol, l’aixecament del Concurs Voluntari de Creditors” que la FCH va presentar al juny de l’any passat. Els màxims responsables de l’handbol català asseguren que, en paral·lel, “s’haurà de resoldre de manera satisfactòria per la FCH la reversió de la concessió del PEM Guiera de la FCH a l’Ajuntament de Cerdanyola, pactada de mutu acord entre les parts i amb tots els informes jurídics favorables”.

La directiva de l’entitat assegura que avui “som més a prop de la definitiva viabilitat i continuïtat de la FCH” i fa una crida a l’alcaldessa, al govern municipal i els grups de l’oposició de Cerdanyola per abordar la millor de les solucions per al futur del PEM Guiera i aclarir “els riscos i incerteses que ombregen la FCH i el PEM Guiera, sempre en atenció als interessos generals de la ciutadania de Cerdanyola i de l’handbol català”.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C