Maria Figuerola, primera cara nova per al Cerdanyola CH

Maria Figuerola Maria Figuerola

Amb el desig que aconsegueixi mols èxits amb la samarreta verd-i-blanca, el Cerdanyola presentava Maria Figuerola com el seu primer fitxatge per a la temporada 2019-20. Però a més de les altes, la presentació de la jugadora va servir també per anunciar les baixes de Txell Gimeno, Andrea Massons, Maca Ramos i Aina Lafon. De moment, l’entitat no dóna per tancada la plantilla del seu primer equip femení. “Però no fitxarem a qualsevol jugadora. Si arriba algú més, serà per millorar la plantilla”, assegurava el tècnic Carles Marín.

ARRIBA PROCEDENT DEL VILANOVA I DESPRÉS D’UN ANY SENSE JUGAR

Figuerola arriba a Cerdanyola després d’un any sense competir i de formar-se al Club Patí Vilanova. “El club em va presentar el seu projecte i un dia vaig venir a entrenar i vaig veure que els entrenaments són seriosos. Això em va fer decidir”, explicava Figuerola, que ja coneixia a moltes de les que seran les seves companyes al vestidor de Can Xarau. La jove de 25 anys té clar que vol “fer la millor temporada possible” amb la samarreta verd-i-blanca i que els objectius serien fer un bon paper a la Copa de la Reina -ha guanyat dues amb l’equip del Garraf- i acabar la temporada dins les primeres quatre posicions de la classificació per poder jugar a Europa. “És una jugadora amb experiència, ens aportarà equilibri en defensa i en atac, treball i lluita. És d’aquelles jugadores que fa més bones a les companyes”, remarcava Marín.

VUIT PUNTS MÉS
Els objectius per aquesta temporada, segons explicava el tècnic, són millorar els resultats d’aquest curs. “Hem perdut una posició a la taula, però hem fet vuit punts més”, explicava Marín. Ara, el club treballa per “tenir una plantilla més competitiva”. 

N Ferrer

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C