Eric Guzman i Júlia Garcia, millors atletes catalans del 2018

Juliagarcia_Ericguzman Juliagarcia_Ericguzman

Els cerdanyolencs Eric Guzman i Júlia García han estat guardonats per la Federació Catalana d’Atletisme com a millors atletes del 2018 en les categories sots18 i sots16, respectivament. Actualment el dos han deixat el seu club d’origen, el CE Cerdanyola Atletisme i Triatló, per continuar amb la seva evolució i formació com atletes. El destí de Guzmán ha estat el New Balance i el Barça en el cas de García.

Guzmán, tot i ser el seu primer any en la categoria sots-18, va aconseguir el sotscampionat d’Europa a Gyor en la prova dels 800 metres llisos, una modalitat en la qual també va aconseguir el sotscampionat d’Espanya tant en pista coberta com aire lliure.

TEMPORADA D’ÈXITS
García, que l’any passat era atleta de la categoria sots16 i per tant encara no podia competir a nivell europeu, va aconseguir el Campionat d’Espanya en aire lliure i en pista coberta, aquesta última amb rècord de prova, superant el registre de l’atleta Esther Desviat de 1997.
A més, d’aquests èxits, tots dos atletes van finalitzar la temporada en primera posició del rànquing nacional de la Federació Espanyola d’Atletisme.

Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C