El pavelló Can Xarau-Paco Arpide es reinaugurarà amb una gran festa

Destacats El pavelló Can Xarau-Paco Arpide es reinaugurarà amb una gran festa

Malgrat que les entitats esportives ja l’estan trepitjant, la remodelació del pavelló de Can Xarau-Paco Arpide es reinaugurarà oficialment aquest diumenge amb una festa popular. A més d’un ampli programa d’activitats esportives (veure quadre), a les 12 hores està prevista la descoberta d’una placa commemorativa amb el nom del pavelló, que passarà a anomenar-se Pavelló Municipal de Can Xarau-Paco Arpide.

TAMBÉ ES REMODELARÀ LA BOINA I ES COBRIRÀ UNA PISTA

Les obres -realitzades per l’empresa Món Vertical- s’han allargat durant cinc mesos amb un pressupost de 1.372.996,73 euros i han consistit en la substitució de la de l’edifici, l’adequació parcial del soterrani (oficines per a les entitats i dues sales polivalents) i el condicionament del bar. Per al govern municipal la reforma del pavelló de Can Xarau és una “actuació estratègica” que esdevé el “primer pas” d’una remodelació global que ara continuarà amb la reforma de la boina i la coberta d’una de les pistes exteriors.

Eliminar el fals sostre del pavelló ha permès recuperar l’amplitud de l’espai que quedava ocult i igualar els nivells de llum i ventilar la part central de l’equipament. En aquest sentit, destacava l’utilització de la fusta en els espais remodelats i l’aprofitament de gran part del material que formava l’antic fals sostre. El fet d’haver aconseguit més llum natural suposarà un estalvi energètic anual de 9.000 euros, segons avançava l’arquitecte principal.

D’altra banda, la part del soterrani s’ha remodelat i acollirà les oficines del Cerdanyola CH i del CPA i dues sales polivalent.

Aquells que hagin viscut algun moment a Can Xarau i ho comparteixin a les xarxes socials amb l’etiqueta #momentscanxarau entraran en el sorteig d’un abonament d’un mes per a la piscina i gimnàs de Can Xarau. - NF

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C