La 15a Nit de l’Esport de Cerdanyola se celebrarà el 9 de març

Destacats La 15a Nit de l’Esport de Cerdanyola se celebrarà el 9 de març

L’esport de la ciutat tornarà a posar-se de llarg en una vetllada que, igual que l’any passat, lliurarà 19 premis

Els preparatius per a la 15a Nit de l’Esport de Cerdanyola, que tindrà lloc el proper 9 de març a l’Hotel Campus de la UAB, ja estan en marxa. La gala premiarà als millors esportistes i equips de la temporada passada i en total s’entregaran 19 guardons, el mateix número que en l’última edició.

L’únic canvi en els premis és la categoria d’equips mixtes, que finalment s’emmarcarà dins la modalitat d’equips femenins, segons anuncia l’Associació de l’Esport de Cerdanyola (AEC). On si hi haurà canvis importants és en l’àmbit del jurat. La comissió organitzadora ha optat per un sistema mixt: per una banda hi haurà uns membres de forma permanent i un altres que seran escollits en cada edició. Per aquest motiu, segons explica l’AEC, s’ha decidit augmentar el número de membres del jurat, que passa dels cinc als set components. Els tres fixes s’encarregaran durant tot l’any d’anar definint criteris i fórmules per triar els esportistes. També podran fer seguiment d’esportistes o equips per fer una tria o nominació més amplia i acurada, especialment dels esportistes que són de Cerdanyola però que competeixen en equips de fora la ciutat.

D’altra banda, per escollir els altres quatre membres del jurat, s’utilitzarà els criteris de selecció que s’han aplicat fins ara, però sense obligar a ser un de cada categoria. “Un fet que dona més flexibilitat a l’hora de trobar les persones adients per fer de jurat cada any”, apunten des de l’AEC. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C