Gisela Sánchez jugarà amb Catalunya l’Estatal cadet

Destacats Gisela Sánchez jugarà amb Catalunya l’Estatal cadet

La cerdanyolenca, que actualment milita al Segle XXI, forma part de la selecció catalana cadet que disputarà el campionat estatal de Valladolidad. La jove cerdanyolenca, que també va jugar Sant Adrià i va començar a la pedrera del CBF Cerdanyola,va ser campiona de Catalunya i sostcampiona d’Espanya la passada temporada. A més, amb la samarreta de Catalunya va proclamar-se sotscampiona d’Espanya infantil.  

LA FINAL, DIUMENGE 7

El campionat compta amb una fase prèvia que es disputarà del dimecres 3 al divendres 5 de gener amb quatre partits per a cada selecció. Finalitzada aquesta primera fase, només el primer i el segon de cada grup accedirà a les semifinals previstes pel dissabte 6 de gener. I diumenge es jugaran les respectives finals i partits pel 3r i 4t lloc. La selecció catalana cadet, que està dirigida pe rIsaac Pujol i els seus ajudants Javi Torralba i Sara González, s’enfrontarà a la fase prèvia a les Illes Balears, Euskadi, Comunitat Valenciana i Aragó en el grup A de l’especial femení.

CATALUNYA, CAMPIONA VIGENT

La Selecció Catalana és la vigent campiona en vèncer a la selecció d’Euskadi a la final del campionat de l’any passat. El combinat cadet femení ha participat en les 26 edicions d’aquests campionats tot aconseguint un total de 24 medalles: 16 d’or, quatre d’argent i quatre de bronze.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C