Subscripció a aquest canal RSS

Informaciò d'economia a Cerdanyola del Vallès 

La situació privilegiada de Cerdanyola del Vallès, tan a prop de Barcelona, ​​ajuda a que l'entramat empresarial i econòmic sigui un dels aspectes que més destaca en aquesta localitat del Vallès Occidental. L'economia és un dels punts d'inflexió que ha vingut destacant en la nostra vida des de fa alguns anys.

A Cerdanyola al Dia som coneixedors d'aquestes característiques que defineixen el nivell d'empresa i negoci que s'ha dut a terme durant els últims anys. És per aquest motiu que les notícies que fan referència a les empreses i l'economia són tan abundants i variades.

Volem apropar-vos una realitat i que cada vegada hi ha un major nombre d'empreses que es van instal·lant en la nostra localitat, oferint amb això una oportunitat molt bona de creixement i estabilitat per als habitants de Cerdanyola. A la nostra web teniu l'opció d'informar-vos de tots aquests moviments a nivell empresarial i que ajuden a que l'economia vagi sent cada vegada més coneguda pels ciutadans.

L'hostaleria, els comerços i, en definitiva, tot un teixit industrial són part del dibuix que conforma la realitat de Cerdanyola del Vallès. Sense oblidar la proximitat de la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) que ajuda a crear una línia d'investigació i desenvolupament fonamentals per a la creació i expansió de la localitat vallesana, ja sigui a nivell local o nacional.

Tots aquests ingredients són els que conformen la nostra web de Cerdanyola al dia i la fan ser un punt de referència ideal per estar constantment informats del que passa al municipi i poder ser part activa del mateix.

Ens agrada que participeu amb nosaltres i és per això que us donem l'oportunitat de donar-nos els vostres suggeriments a través de les xarxes socials com són Facebook i Twitter (https://www.facebook.com/cerdanyola.aldia i @cerdanyolaaldia).

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C