El Firestoc amplia la seva oferta amb un espectacle infantil a la tarda

Destacats El Firestoc amplia la seva oferta amb un espectacle infantil a la tarda

Una vintena d’establiments comercials participaran al Firestoc de Primavera aquest diumenge al Parc del Turonet des de les 10 fins a les 20 hores. Com a novetat, la fira que transformarà el Parc del Turonet en un gran aparador d’oportunitats amplia la seva oferta amb l’espectacle infantil Bicicadabra a càrrec de la companyia Fèlix Brunet a les 17.30 hores. “Amb aquesta nova proposta el Firestoc ofereix una tarda d’oci familiar”, destacava la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro.

Amb una estructura de tendals, diferents comerços oferiran els seus productes a uns preus molt avantatjosos per a qui vulgui acostar-s’hi. “Amb el Firestoc els comerciants donem sortida als estocs, els ciutadans compren a un preu assequible i els comerços nous tenen l’oportunitat de donar-se a conèixer”, valorava la responsable de la botiga Nens i Nenes, Cristina Bustamante. Enguany hi haurà almenys cinc comerços que hi participen per primera vegada, com és el cas de la Tiendita Mexicana del Vallès o la llibreria Éfora. També hi haurà servei de bar.

QUI HI PARTICIPA?
Els participants d’aquesta edició són Happy Kids Name it, De luxe, Il·líria, Casual roba i complements, , Nens i nenes, Vilma’s, Va d’infants, Òptica Fàbrica, Esports Vian, Llibreria Lilliput, K-Macus, Mima’t, Índiga, Tot nens, Cerdanyolagas, Las cosas de Susana, Fe-Mar, G-Dos Dental, Tiendita Mexicana del Vallès, Novetats Rumer, Tempo di Vino, Aran i llibreria Éfora. - N.Ferrer

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C