Més de 12.000 persones han patinat a la pista de gel

Destacats Més de 12.000 persones han patinat a la pista de gel

Una setmana després de cloure l’experiència de la pista de gel per segon any consecutiu, Cerdanyola Comerç i Serveis fa una primera valoració “molt positiva” per la “resposta fidel de la ciutadania” a la proposta de l’associació de comerciants”. En els 37 dies que la pista ha estat oberta han patinat més de 12.000 persones -l’any passat van ser 10.000- i han passat pel recinte unes 40.000.  Per a l’entitat, aquestes xifres permeten afirmar que “la pista de gel s’ha consolidat com una fita del Nadal a Cerdanyola en només dues edicions”.

Enguany s’ha experimentat un augment de visitants de ciutats veïnes, especialment Ripollet, Montcada i Barberà, però també de Sabadell. Un dels fets més destacats, segons l’associació, ha estat la ràpida implantació del mecanisme de tiquets de descompte 2x1 que els ciutadans podien demanar a les 180 botigues associades a Cerdanyola Comerç i Serveis. El nombre de patinadors que hi ha acudit amb el tiquet a la mà, ja des del primer dia, ha estat un 25 % superior a l’any passat.

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis volen agrair aquest “nou èxit de la pista de gel” a tots els establiments associats, als patrocinadors i col·laboradors, als anunciants, a les empreses proveïdores, als treballadors de les diverses Àrees de l’Ajuntament de Cerdanyola, als treballadors de la pista i a la ciutadania en general.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C