El comerç i l’hostaleria de Cerdanyola podrien tenir una aplicació mòbil

Una aplicació mòbil (app) de Cerdanyola promoguda per la patronal Pimec i desenvolupada per l’empresa Mostrarium està més a prop de fer-se realitat després que es presentés a l’ultima sessió del Conselll Municipal de Comerç. Es tracta d’una aplicació que si tira endavant a la ciutat permetria situar-la en els telèfons mòbils de la ciutadania després de la descàrrega gratuïta des de les principals botigues en línia.

El sistema permet una interacció directe entre comerciant / hostaler i ciutadà. El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, ha anunciat que el municipi seguirà negociant amb Pimec i l’empresa subministradora “valorant les possibilitats d’arribar a un acord de col·laboració que permeti disposar d’una app de la ciutat”.

Cada establiment participant disposaria del seu espai, que gestionarà amb la informació que vulgui que pot anar des de la més bàsica, com ara la ubicació, telèfon i explicació dels serveis que ofereix, a les darreres ofertes d’interès per a la seva clientela. L’Ajuntament també tindria el seu racó, com les entitats de la ciutat. El sistema també permet fer app especials, dedicades a moments destacats de la vida ciutadana. A més, si es té instal·lada l’app de Cerdanyola del Vallès a l’smartphone es podrà accedir a serveis similars que ofereixin altres poblacions que també hagin triat aquest servei que facilita Pimec.

NETEGES DELS CONTENIDORS
D’alttra banda, a la sessió els comerciants també van demanar una neteja més acurada dels contenidors ubicats als carrers del centre de la ciutat, ja l’arribada de la calor fa que facin olor i requereixin una neteja més sovintejada.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C