Els comerciants, protagonistes de la campanya de suport al comerç de proximitat impulsada per l’Ajuntament

Amb el lema Ells ho han donat tot. Ara és el teu torn, l’Ajuntament dóna continuïtat a la campanya de suport al comerç, serveis i hostaleria de proximitat iniciada amb el pla de desescalada cap a la nova normalitat. El consistori segueix apostant pel teixit comercial local i fa una crida a la ciutadania perquè faci el mateix. Amb la tornada a la nova normalitat els comerços, serveis i establiment d’hostaleria han reprès la seva activitat amb les mesures de seguretat corresponents després d’uns mesos de tancament forçós per ajudar a evitar la propagació del coronavirus. El comerç ha estat un dels sectors més afectats per la crisi sanitària i ara que torna a estar actiu és el torn de la ciutadania i l’Ajuntament convida a aquesta a quedar-se a la ciutat a comprar als comerços, serveis i hostaleria.

Els grans protagonistes de la segona part de la campanya són els professionals del comerç, serveis i hostaleria… ells i elles no han dubtat en posar-se davant de la càmera i posar amb algun dels elements amb els que treballen diàriament. Els principals carrers de la ciutat llueixen banderoles amb 5 imatges i colors diferents. Amb aquestes mateixes imatges també s’ha fet cartelleria per distribuir per la ciutat i a més, el centenar de comerciants que han volgut participar a la campanya rebran un cartell personalitzat amb la seva fotografia imprès en tamany A3.

 

Ajuts COVID-19

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha habilitat durant al juliol l’Oficina Ajuts COVID-19 amb l’objectiu de prestar una assistència integral, coordinada i especialitzada per a la tramitació d’ajuts econòmics per a les persones físiques i jurídiques afectades per l’impacte de la crisi sanitària. Entre els ajuts, destaquen els destinats a les persones físiques o jurídiques que duguin a terme una activitat que s’hagi vist afectada  pel tancament o reduït els seus ingressos almenys un 75%. A través de l’oficina també es poden tramitar els ajuts per a subjectes passius de la taxa d’ocupació de la via pública per taules, cadires, parades als mercats o fires del divendres.

La sol·licitud dels ajuts es pot tramitar telemàticament o presencialment demanant cita prèvia al 674.400.136. L’Oficina d’Ajuts COVID-19 es troba ubicada a la sala Elisa Arimany (Biblioteca Central) i romandrà oberta fins al 28 de juliol

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C