Estimular la contractació de joves

Destacats Estimular la contractació de joves

L’Ajuntament posa en marxa una nova edició del projecte ‘Fem Ocupació per a Joves’, un programa que combina la formació i la contractació

Millorar la qualificació professional dels joves a través de l’adquisició d’experiència laboral i més formació especialitzada és l’objectiu del programa ‘Fem Ocupació per a Joves’ que ofereix l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del Servei Municipal de Treball.

‘Fem Ocupació per a Joves’ té com a objectiu cobrir les necessitats reals de les empreses incentivant la contractació de joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur i prioritàriament amb experiència professional. El programa combina la formació i la contractació amb la finalitat d’incrementar la inserció laboral.

CONTRACTE MÍNIM DE SIS MESOS

Per al desenvolupament del projecte són necessàries empreses col·laboradores que ofereixin la contractació de joves amb un perfil Administratiu-d’Atenció al Client. Les empreses inscrites al programa reben importants subvencions per a la contractació, que haurà de ser per un període mínim de 6 mesos, a jornada completa o parcial. Durant aquest temps, la persona contractada rebrà un màxim de 150 hores de formació, que anirà a càrrec de l’Ajuntament de Cerdanyola.

A QUI S’ADREÇA EL PROGRAMA?

El programa està adreçat a joves d’entre 18 i 29 anys en situació d’atur, inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i al Programa de Garantia Juvenil, i amb possessió del graduat d’ESO, Batxillerat o Cicle Formatiu de Grau Mig.

Les persones i empreses interessades en formar part del projecte Fem Ocupació per a Joves han de dirigir-se al Servei Municipal de Treball, a la Masia Can Serraperera (avinguda de Roma s/n). El telèfon de contacte és 935 947 050 i el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C