El Cafè amb Lletres celebra el desè aniversari amb una festa al carrer

La plaça de l’Abat Oliba feia olor de cafè mentre el grup Ed Tulipa posava música als poemes de Francesc Garriga. La celebració del desè aniversari de la iniciativa Cafè amb Lletres va reunir a petits i grans per gaudir de la música, els llibres i el cafè.

95 LLIBRES, 3.540 CAFÈS

L’any 2007, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cerdanyola va posar en marxa el projecte amb l’objectiu de fomentar la lectura a la ciutat i apropar escriptors i lectors. Ara, 10 anys més tard, la iniciativa presumeix d’haver presentat un total de 95 llibres i d’haver servit 3.540 cafès. “Tenim un públic fidel que assisteix a totes les sessions i també hi ha persones que venen segons l’autor que es presenta”, explicava la tècnica de Cultura Cristina Ruedas fent un repàs de l’evolució de l’activitat.
La festa al centre de la ciutat va comptar amb música en directe, cafè gratuït, un photocall perquè el públic es fes fotografies divertides i l’exposició dels punts de llibre de tota la història del projecte. A la celebració també van assistir escriptors que han passat pel Cafè amb lletres com els cerdanyolencs Isidre Grau i Josep Fatjó. Grau, que va ser el primer autor a presentar el seu llibre ‘Els colors de l’aigua’ fa una dècada, destacava que “el més important del projecte és que s’ha creat una marca i s’han mantingut el principi de qualitat literària equilibrada amb l’atractiu comercial”. - MG

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C