Blues de col·leccionista

Destacats Blues de col·leccionista

L’exposició ‘I Cerdanyola esdevingué Blues’ s’inaugurarà a la Biblioteca Central el 25 de setembre. L’Ajuntament fa una crida a qui tingui materials vinculats amb el Festival perquè l’aporti a la mostra  .

Les persones que vulguin recordar la història del Festival Internacional Blues de Cerdanyola estan d’enhorabona perquè enguany es podrà veure la mostra ‘I Cerdanyola esdevingué Blues’, organitzada per la Comissió del Festival de Blues i la Biblioteca Central. Els visitants podran veure fotografies de totes les edicions del festival, samarretes, cartells, xapes, entrades d’espectacles, publicitat antiga i d’altres materials que durant aquests anys ha anat generant el festival.

La mostra, que es podrà visitar del 25 de setembre al 8 d’octubre, està oberta a donacions. En aquest sentit, l’Ajuntament ha fet una crida a qui tingui materials vinculats amb el Festival perquè l’aporti a la mostra. Els materials es poden portar a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

EL FESTIVAL COMENÇARÀ ALS BARS

La 27a edició del Festival Internacional Blues de Cerdanyola donarà el tret de sortida oficial el 29 de setembre, tot i que aquesta setmana ja hi haurà activitats que posaran en marxa el festival degà en el seu gènere que es fa al país i a l’estat. Els bars i les sales de la ciutat s’impliquen una vegada més en el festival, proposant una programació atractiva que permetrà concerts amb caliu, on gaudiran els músics i el públic. Hi actuaran solistes i grups del circuit de blues barceloní, noves propostes que renoven el gènere i es faran jam sessions. La majoria dels concerts són gratuïts i només quatre d’ells tenen una entrada establerta de 5 euros. El grup cerdanyolenc The bacos obrirà la programació de l’off festival el 29 de setembre (22.30 hores) a la sala Circus. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C