La dansa popular, protagonista

Destacats La dansa popular, protagonista

La Mostra Internacional de Dansa Popular és la nota destacada de l’agenda de la ciutat durant aquesta setmana. Enguany els grups convidats són el Ballet Dakar (Senegal), el Ballet Folklórico Ciudad de México (Mèxic) i Coros y danzas de Molina de Segura (Múrcia)

Diuen que la dansa és un llenguatge universal i la Mostra Internacional de Dansa ho torna a demostrar aquests dies a la ciutat amb danses, músiques i gastronomia molt diverses. Enguany els grups convidats per l’Esbart Dansaire Sant Marçal a la XXXIV Mostra de Dansa Popular de Cerdanyola són el Ballet Dakar (Senegal), el Ballet Folklórico Ciudad de México (Mèxic) i Coros y danzas de Molina de Segura (Múrcia).

MÚSICA I GASTRONOMIA
La Mostra aixecava el teló ahir dimarts al Teatre Ateneu amb la presentació oficial dels grups internacionals que avui dimecres actuen als barris. El grup de Mèxic ho farà a la plaça de Jaume Grau i Altayó i Senegal a l’avinguda de Canaletes (20 hores). Dijous (19.30 hores), grans i petits podran aprendre a ballar les danses dels grups convidats en el marc de la Mostra Gastronòmica a la plaça de l’Abat Oliba. La música serà la protagonista del divendres dia 7 amb el concert de música tradicional al MAC (22 hores) amb la participació dels músics dels grups convidats i de la Societat Coral El Vallès de Ripollet.

La ballada central de la Mostra serà dissabte (22 hores) al Parc del Turonet i diumenge (19.30 hores), a la plaça de l’Abat Oliba, es dedicarà la tarda a les danses catalanes amb l’Esbart Arrels de Lleida, l’Esbart Català de Dansaires i Secció Infantil i Cos de Dansa de l’Esbart Sant Marçal. - Redacció

 

 

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C