El Concert al Castell esgota totes les entrades

Destacats El Concert al Castell esgota totes les entrades

Morir d’èxit. Des de fa mes d’una setmana ja no queden entrades per al Concert al Castell de la l’Agrupació Musical de Cerdanyola. Quan l’entitat va presentar la proposta que suposa l’inici oficiós de l’estiu a Cerdanyola esperava omplir de nou totes les localitats. Primer repte assolit. El segon, oferir un espectacle impactant i alhora fidel a l’imaginari col·lectiu de la història del pop i el rock des dels anys 50 fins a l’actualitat, haurà d’esperar a la valoració dels afortunats que han aconseguit entrades per a la vetllada d’aquest divendres (22 hores) als jardins del Castell de Sant Marçal.

La banda porta mesos treballant per sonar rockera en la 16a edició del Concert al Castell, que per primera vegada comptarà amb una desena de localitats al voltant de l’escenari.

REPÀS PER LA HISTÒRIA DEL POP I EL ROCK

‘Pop i rock al Castell’ farà un repàs a la millor música de la història del pop i rock mundial des dels anys 50 fins a l’actualitat. Després d’una edició de l’any passat amb un repertori més clàssic, enguany tocava modern. Seran 90 minuts amb cançons de coneguts grups com Queen, David Bowie, Michael Jackson, Radiohead, Arcade Fire, Green Day o Lady Gaga. En definitiva, una picada d’ullet a tots els que demanaven guitarres elèctriques, himnes generacionals, llums i fum als jardins de Sant Marçal. Per aconseguir-ho s’han necessitat molts arranjaments fets per a l’ocasió perquè l’AMCV volia una “fidelitat absoluta” a la música que tots tenim al cap. En aquest sentit, la directora de la banda, Irene Delgado, prometia a la presentació oficial que serà un concert “impactant” i que també inclourà alguna peca de pop i rock espanyol i català.

DANSA A L’ESCENARI

En aquesta ocasió, la banda estarà acompanyada per la coral, el cor Tornaveu de Gavà i cinc ballarines de l’associació DansAteneu, que oferiran balls contemporanis. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C