El Dia Internacional dels Museus es viu a Cerdanyola

Destacats El Dia Internacional  dels Museus es viu a Cerdanyola

Els museus de Cerdanyola s’adhereixen de nou al Dia Internacional dels Museus tot fent jornades de portes obertes a la ciutadania del 18 al 21 de maig i proposant activitats divulgatives vinculades amb les seves activitats.

CA N’OLIVER

El diumenge 21 de maig organitza dues activitats. D’una banda la proposta ‘Els temples de la vall de les Feixes’. Es tracta d’una jornada de portes obertes, de 10 a 14h. S’hi faran visites guiades a l’Ermita de Santa Maria de les Feixes (11h) i a l’Església de Sant Iscle i Santa Victòria (12:30h). D’altra banda ofereix l’activitat ‘El vi dels ibers. la vinya i el vi a Collserola’ (11.30 hores) Es tracta d’una visita guiada al museu i al poblat per tal de descobrir la història del vi en època ibèrica. Els més petits fan un taller de segells d’àmfores de vi i en acabar es farà una demostració de com es prepara un vi a la romana i es regalarà una petita mostra.

MAC

El Museu d’Art de Cerdanyola organitza aquest divendres (19.30h) la presentació de la ‘Maleta Buïgas’. Una donació del Rotary Club Cerdanyola al Museu d’Art de Cerdanyola d’una maleta amb 100 plaques de vidre amb dissenys de Carles Buïgas. La peça es podrà veure al museu fins el 21 de maig. Aquest mateix dia el MAC s’afegeix a la ‘Nit dels museus’. El museu romandrà obert al públic fins a les 24h. Aquest dia també es celebrarà la V Mostra de Curtmetratges de Cerdanyola a partir de les 22h. El diumenge 21 de maig (12h) es farà una visita guiada al museu. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C