R. Cherry: “Mo Víkingr està enamorant molta gent”

Sota el pseudònim R. Cherry, s’amaga Raquel Rubio, una cerdanyolenca de 20 anys apassionada per la lectura que, en poc temps, s’ha convertit en una autora revelació. Després de la saga romàntica ‘Mi locura’, aquest desembre ha publicat el seu tercer llibre. ‘Mo Víkingr’ és una novel·la passional de mitologia nòrdica que narra la història d’un amor complicat, arriscat i màgic entre Egil, un víking de cap a peus, i Gala, una noia de cabells rojos com el foc. “Malgrat que està ambientada a la Noruega de l’era dels víkings, els lectors poden identificar-s’hi, ja que és una novel·la amb la qual no deixaran de sentir emocions”, explica l’autora.

En poc temps, ‘Mo Víkingr’ està captivant molta gent, cosa que compensa tres anys d’escriptura i documentació. “Ha estat un procés sofert i fins i tot desesperant, perquè sempre hi havia alguna cosa per aprendre sobre la cultura dels víkings”, reconeix Raquel Rubio, que afegeix que “potser per això he estimat aquesta història com mai hauria pensat que ho faria”.

ESCRIURE: UN ALLIBERAMENT NECESSARI
De cara a un futur pròxim, té previst seguir escrivint per “donar vida a allò que no existeix”. Com per a molts altres escriptors, per a ella escriure és un alliberament necessari sense el qual no podria viure, que, alhora, permet que els lectors es transportin a nous mons i somiïn. - Oriol Company

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C