La companyia cerdanyolenca Duram Teatre estrena ‘Pasos’ a l’Ateneu

Un monòleg totalment auto produït i auto finançat que esdevé 55 minuts de “pur teatre” és la carta de presentació de ‘Pasos’, el primer espectacle de la jove companyia cerdanyolenca Duram Teatre que s’estrena dimecres 16 de novembre a les 21.30 hores a l’Ateneu.

A partir d’un text escrit per Raúl Moreno, exalumne de l’Aula de Teatre de Cerdanyola, la companyia va començar a investigar sobre la posada en escena, els elements escenogràfics, sonors, lumínics i audiovisuals, fins a tenir quelcom per mostrar a un públic disposat a criticar. El procés va continuar rebent el feedback dels professors de l’aula Carlos i Javier Soler, així com el de la companyia, també cerdanyolenca, Titzina Teatre i la directora artística Txell Roda.

‘Pasos’, que s’ha estat cuinant durant tot l’any a una de les aules de l’Ateneu, és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument es situa a un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual fins que les petites picabaralles acaben agreujant-se més del compte. Diego, bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions personals, li supera. Des de la companyia es creu que una manera d’apropar el teatre a tothom és a través del que s’anomena taquilla inversa: “Tothom està convidat a l’espectacle i un cop acabada la funció, es pot valorar i deixar els diners que es creguin més convenients”, destaquen els membres de Duram Teatre. - Redacció

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C