Els Reis recolliran els desitjos dels infants de Cerdanyola

Destacats Els Reis recolliran els desitjos dels infants de Cerdanyola

Ses majestats els Reis d’Orient recorreran els carrers de Cerdanyola del Vallès aquesta tarda per saludar els més menuts i rebre la clau de la ciutat de mans de l’alcaldessa i poder així entrar a les cases i repartir els regals. Enguany la novetat és que també se’ls hi lliuraran els desitjos que els infants de la ciutat han penjat a l’arbre dels desitjos o han dipositat a la bústia instal·lada davant l’Ajuntament.
 
La festa de la cavalcada de Reis començarà e les 16.15 hores davant el Mercat de Serraperera amb una festa infantil amb el grup Plàstics. Durant la festa es rebrà els Reis de l’Orient i se’ls hi lliurarà el pa i la sal com a senyal de benvinguda. Posteriorment Ses Majestat els Reis de l’Orient es desplaçaran al Parc Tecnològic, a on començarà a les 18.30h la cavalcada, que entrarà a la ciutat pel carrer de Sant Ramon. El recorregut seguirà pels carrers d’Anselm Clavé i Sant Enric, plaça de Sant Ramon, carrers de Sant Casimir i Francolí, passeig de Cordelles, carrer de Sant Iscle, avinguda de la Primavera i de Catalunya i carrer de Francesc Layret per acabar finalment a la plaça de l’Abat Oliba.

A Melcior, Gaspar i Baltasar els acompanyaran fins a 11 carrosses. Les entitats que participen amb carrossa pròpia són: Esplai del Roser, Club Infantil, Aspadi, AMPAs de les escoles Anunciata, Carles Buigas, La Sínia i Sant Martí, Cerdanyola Futbol Club, Casa de Andalucía, Comissió Festes Sant Martí i Diables de Cerdanyola. A més també participaran a les carrosses dels Reis l’Esbart Dansaire Sant Marçal, l’Associació de Veïns de Sant Martí-Xarau i els Arriers de Sant Antoni Abat.

Caramels sense gluten
Durant la cavalcada es repartiran 2.300 quilos de caramels i les persones afectades per la malaltia celíaca que vulguin caramels sense gluten hauran d’adreçar-se a les carrosses dels Reis d’Orient.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C