Iris Di Cassi arriba a la final d’Oh Happy Day

Destacats Iris Di Cassi arriba a la final d’Oh Happy Day

La cerdanyolenca Iris Di Cassi, membre del cor Amarcord, ha arribat a la final del concurs musical de Televisió de Catalunya Oh Happy Day. Les formacions que han arribat a la final al costat d’Amarcord són Cantabile i In Crescendo. La final del programa se celebra el dia 20 de desembre i el guanyador del concurs es decidirà per votació popular, a través d’Internet, sms o l’app del programa.

“És un premi molt gran haver arribat a la final. Un premi que cap de nosaltres podia imaginar fa mesos enrere, quan va començar tot el procés de càsting, assajos previs al programa”, assegura la cerdanyolenca a aquesta publicació, que admet que tot i la felicitat que senten també els fa “llàstima” la paraula final: “És un concurs i, com tot, acaba. Des del primer programa fins avui hem crescut molt com a grup, musicalment i personalment, hem rigut junts, hem plorat, hem passat molts nervis... Però sobretot hem gaudit moltíssim, i passi el que passi el dia de la final això és el que ens enduem a casa”.

QUI SÓN AMARCORD
La coral Amarcord està formada per 14 cantants, 10 noies i 4 nois, dirigits pel director Marc Sambola i Carmen Sánchez. La coral es va formar l’any 2012 a l’Escola Memory de Barcelona i ha anat evolucionat fins el que és avui. Una coral 3D: dinàmics, divertits i diferents. Així es defineixen. I es van decidir a participar en aquesta segona edició del concurs televisiu perquè els hi agraden els reptes, volien treballar nous repertoris i també donar-se a conèixer.

Amarcord pren el nom del clàssic cinematogràfic de Fellini, una pel·lícula on la música de Nino Rota és primordial.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C