El cantautor Gerard Sesé celebra 10 anys de carrera amb un concert a l’Ateneu

Vol celebrar, rodejat d’amics, que porta 10 anys fent cançons. El cantautor cerdanyolenc Gerard Sesé commemorarà els 10 anys de carrera amb el concert ‘crHits’ a l’Ateneu (dissabte 18, 21.30 hores) que comptarà amb la participació d’artistes del panorama actual català com Jesús Rovira (Lax’n’Busto), Jofre Bardagí, Pere Espinosa, Narcís Perich, Gonçal, Ismael Colomer, Berta i Noel (NoWayOut), entre d’altres.

Ara fa 10 anys que Sesé va gravar la seva primera maqueta ‘L’has Cagat’ a l’estudi de Cerdanyola del Vallès ‘Wheel Sound Studio’. Des de llavorsGerard Sesé s’ha fet un espai en el món de la música en català i darrerament ha tret la cançó ‘Si i Sí’ dedicada a la consulta del 9 de novembre, que ha arribat a les 68.000 visites a Youtube. L’artista compta ja amb quatre Cds, dues maquetes i un DVD d’un directe. “El balanç que faig és positiu perquè m’ho he passat molt bé i m’ho passo molt bé fent cançons i concerts i espero seguir passant-m’ho molt bé 10 anys més mínim”, assegura el cerdanyolenc, que remarca que ara el coneix “més gent que fa 10 anys i poc a poc, el projecte va creixent”.

Per a Sesé el concert de dissabte serà especial per molts motius, primer de tot perquè mai no s’hagués imaginat que “estaria 10 anys fent cançons i que la gent se les anés escoltant”. I també perquè sigui a Cerdanyola, la seva ciutat: “M’ha vist créixer i encara més concretament a l’Ateneu ja que hi he actuat des de petit: des de les audicions de l’escolta de música fins a les obres de teatre que al taller de la mateixa Ateneu”. A més, per al cantant és un concert important ja el que mateix dia farà 28 anys.

Les entrades ja són a la venda a l’Ateneu a un preu de 12 euros si es compren anticipadament.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C