Els clicks arriben a Ca n’Oliver

Els clicks de Playmobil, els petits ninots de plàstic de 7,5 cm d’alçada, produïts pel grup alemany Brandstätter des de l’any 1974, s’han convertit en els protagonistes del Museu de Ca n’Oliver. "Playstories: juga i aprèn amb els cliks" és una exposició que recrea d’una manera lúdica alguns dels episodis històrics més relacionats amb l’arqueologia.

La mostra està formada per sis diorames realitzats amb clicks que recreen amb tot luxe de detalls diverses escenes de l‘antiguitat: l’època dels dinosaures, la prehistòria, l’antic Egipte, els ibers i la civilització romana i l’edat mitjana. També es podrà veure la simulació d’un jaciment arqueològic. L’exposició es complementa amb un programa d’activitats que té com a objectiu dinamitzar i complementar la mostra amb la col·laboració d’entitats de la ciutat i la mateixa associació que ha creat aquesta exposició.

Tots els dijous i els dissabtes a les 18.30 es farà una visita guiada gratuïta. A més, el dia 14 de juny (de 17.30 a 19.30h) l’associació de Warhammer de Cerdanyola ha preparat un taller infantil per aprendre a pintar i jugar amb figuretes. Els nens i les nenes decoraran un guerrer medieval que es podran endur. Per als adults faran una demostració d’un joc sobre la II Guerra Mundial.

CONCURS
L’associació Aesclick ha amagat entre els diorames de l’exposició un dels seus clicks disfressat i proposen un joc autoguiat per descobrir-lo . Els nens i nenes que hi participin entraran en el sorteig d’un premi sorpresa, que es farà el 28 de juny i el 6 de setembre.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C