La ‘Noche del Cante Jondo’ canvia de format

Després que en les últimes edicions el públic no acabés de respondre al cartell de la Noche de Cante Jondo, la Casa de Andalucía de Cerdanyola ha decidit canviar l’escenari -es passa de l’Ateneu a la sala d’actes de l’entitat, que té un aforament menor- i el format  -dues nits en lloc d’una- per la XXVIII de la cita musical. “Malgrat l’esforç que vam fer els últims anys l’Ateneu no s’acabava d’omplir en un dels millors festivals del gènere a Catalunya”, destacava el president de la Casa de Andalucía, Miguel Ramos.  

Així, aquest divendres a les 21.30 h a la Casa de Andalucía actuaran, al cante, Rancapino Hijo i Miguel Lavi; i al toque, Antonio Carrión. També actuarà el cuadro de baile de Maria González, “filla de la casa i de la que estem segurs que la seva progressió anirà en augment”, apuntava l’expresident de l’entitat, Manuel Hurtado. I dissabte 17, a la mateixa hora, actuaran Antonio Reyes i Churumbaque hijo, acompanyats també per Antonio Carrión. Hurtado, durant la presentació de la Noche del Cante Jondo, definia Reyes “com una de les màximes figures actuals dels festivals” i com “una estrella del panorama flamenc que revitalitza els cantes que ja existeixen”. Un puntal del flamenc actual que compartirà cartell amb Churumbeque hijo, un “cantaor de Córdoba amb molta projecció”. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la Casa de Andalucía a un preu de 10 euros o de 15 euros pels dos espectacles.

La regidora de Cultura, Montse Montiel, animava l’entitat a continuar endavant malgrat que “el patró del públic és molt especial i costa omplir l’Ateneu”, però “cal continuar oferint espectacles de qualitat i el públic ja vindrà”. Per la seva banda, l’alcaldessa Carme Carmona remarcava que la Casa de Andalucía és “patrimoni de Cerdanyola” i va elogiar els esforços de l’entitat per “mantenir la qualitat d’una nit que és un regal per a la ciutat”.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C