El Gran Wyoming actua a la sala República del Ritmo

José Miguel Monzón, més conegut com EL GRAN WYOMING, actuarà el pròxim dissabte 10 de maig a la sala República del Ritmo de Cerdanyola del Vallès acompanyat de la seva banda de rock. L’espectacle, WYOMING & LOS INSOLVENTES, rescaten clàssics del Rock’n’Roll d’ahir i d’avui. De Chuck Berry a Jet, passant per The Who, Rory Gallagher, Frank Zappa, Siniestro Total, Leño o Ramones.

La cooperativa local REPÚBLICA DEL RITMO SCCL és l’encarregada d’organitzar l’espectacle, que serà dissabte vinent 10 de maig a les 22:30h a la sala amb el mateix nom (Republica del Ritmo) situada al carrer del Bosc Tancat num 27 nau 48. El preu de l’actuació és de 10€ l’entrada anticipada i de 13€ a taquilla.

El guanyador de l’últim premi ONDAS al millor presentador per la seva tasca al programa EL INTERMEDIO de La Sexta, torna a Cerdanyola en un dels pocs concerts que donarà en terres catalanes. Després de més d’una dècada compartint escenari amb el Maestro Reverendo fins a la seva mort en 2012, Wyoming renova la seva banda amb músics de la categoria de¡ Miguel Ariza (guitarra solista i veus), Jose Alberto Solís (baix Rickenbacker), Manolo Villalta (teclat) i Luis de Diego (bateria).

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C