L’Ideari de Latung La La, de David Ymbernon, nova exposició al MAC

El Museu d’Art de Cerdanyola presenta l’exposició  ‘Ideari de Latung La La’, una instal·lació de l’artista David Ymbernon a partir de la creació d’un món ple de petits objectes, videoart i referents teatrals. Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Amics del Museu d’Art de Cerdanyola.

FINS AL 8 DE NOVEMBRE

La mostra es pot visitar de manera gratuïta fins al 8 de novembre a la sala d’exposicions temporals del Museu d’Art de Cerdanyola. Tot coincidint amb l’aniversari del museu la inauguració oficial de l’exposició es realitzarà el proper 13 de setembre a les 12h amb un recital poètic de l’artista David Ymbernon.

Aquesta és la primera gran exposició que han coordinat i muntat els Amics del Museu d’Art de Cerdanyola, un nou repte per l’associació en la seva tasca d’ajudar el museu. El món taronja de l’artista David Ymbernon es caracteritza per tenir una gran complexitat malgrat la seva aparent senzillesa i ens fa submergir-nos en un món lúdic sense límits on tot és possible. Ideari de Latung La La és el resultat d’un intens treball que sap unir i anar més enllà diferents llenguatges artístics.

Mou-te de manera segura. Per protegir-te a tu i als altres

15°C

Cerdanyola del Vallès

Humitat: 59%

Vent: 9.66 km/h

  • 24 Març 2016 18°C 8°C
  • 25 Març 2016 16°C 8°C